despre

» Echipa AXA TRADUCERI vă oferă

» Redarea integrală și corectă a textului original
» Corectitudine gramaticală și terminologică
» Conformitatea cu scopul urmărit de dvs.
» Confidențialitate

» AXA TRADUCERI echipa noastră de traducatori!

O traducere satisfăcătoare este întotdeauna posibilă, însă un traducător dedicat nu trebuie să se mulțumească niciodată cu atât.

Pentru că suntem pro calitate, suntem conştienţi de faptul că profesionalismul şi timpul sunt cele mai importante pentru clienţii noştri, de aceea ne-am selectat cu exigenţă maximă traducătorii autorizaţi. Traducătorii autorizaţi din echipa AXA Traduceri, va stau la dispoziţie pentru orice serviciu pe care îl solicitaţi în domeniul traducerilor. Traducătorii din cadrul echipei AXA Traduceri, au studii universitare, deţin o vastă experienţă în toate domeniile de specialitate. Toţi traducătorii sunt autorizaţi de către Ministerul Justiţiei din România, să efectueze traduceri în diverse domenii de specialitate.
Pentru acurateţea traducerilor, AXA Traduceri colaboarează cu traducători pentru fiecare limba din portofoliul nostru. Astfel oferim clienţilor noştri, traduceri autorizate de calitate.
Totodată, pentru lucrările tehnice sau alte domenii de specialitate, traducerile sunt revizuite de specialişti în domeniul respectiv, pentru a oferi exactitatea şi calitatea traducerii.
AXA Traduceri se străduiește să ofere traduceri de calitate, dar în acelaşi timp suntem conştienţi de faptul că timpul este foarte important pentru clienţii noştri. De aceea, ne pliem pe cerinţele şi necesităţile clienţilor noştri, livrând în timp util traduceri de calitate.

» AXA TRADUCERI este alegerea perfecta!

Alegerea furnizorului de servicii, dispus și capabil să răspundă cerințelor și nevoilor dvs. este un proces anevoios, din varii motive: calitate nicidecum justificată prin prețul solicitat, disponibilitate limitată în respectarea termenelor impuse, comunicare defectuoasă sau chiar inexistentă și lista poate continua la nesfârșit. Perfecțiunea este greu de atins, însă, dacă nu ne lăsăm ghidați de acest țel, nu ne putem permite să vorbim despre concepte precum stabilitate, eficiență și, cu atât mai puțin, despre dezvoltare și profit.
Faptul că ne-am dovedit onestitatea şi profesionalismul în ceea ce privește calitatea traducerilor, în timp, ne recomandă ca şi partener de încredere pentru dumneavoastră, fapt confirmat de colaboratorii noştri de până acum.
Colaborăm cu mai mulţi notari din Iaşi, şi vă putem oferi traduceri autorizate si legalizate de notari publici cu experienţă.

» Conduita AXA TRADUCERI

Perfecțiunea pe care echipa AXA TRADUCERI – traduceri autorizate Iaşi se străduie să o atingă înseamnă, deopotrivă, o temeinică pregătire în domeniu, resurse performante de documentare, expertiză și, mai presus de orice, pasiunea pentru profesia practicată și considerația pe care v-o purtăm. Noi nu credem că succesul se poate obține rapid, cu un consum redus de energie și fără investiții. Pentru noi, ingredientele care se înscriu în rețeta succesului sunt: analiza obiectivă a propriilor resurse, investiție permanentă în resursele umane și materiale, monitorizarea rezultatelor obținute prin obținerea feedbackului de la clienți și dorința de a crea parteneriate de durată cu fiecare client nou.

» Ce înseamnă traducerea AXA TRADUCERI AUTORIZATE IAŞI?

• analiza inițială a textului supus traducerii;
• evaluarea textului din punct de vedere terminologic, realizarea glosarului terminologic și clarificarea eventualelor ambiguități cu beneficiarul traducerii și/sau cu un specialist în domeniu;
• traducerea propriu-zisă a textului/formatarea documentului;
• corectarea versiunii traduse;
• revizia lingvistică/de specialitate/stilistică a traducerii (dacă se impune);
• transmiterea către client a versiunii finale în format electronic în vederea aprobării;
• livrarea traducerii prin modalitatea aleasă de dvs.

» Suntem dispuși să vă convingem

Dorind să vă convingem de calitatea muncii depuse de noi, suntem dispuși, în limita timpului disponibil, să efectuăm traduceri test. Pentru a obține mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.

» LA CERERE, ASIGURĂM LIVRAREA DOCUMENTELOR TRADUSE LA SEDIUL DVS.!