Dianys realizare site web are un nou design!

25 septembrie 2019, București – Dianys Enterprises Holdings, servicii premium de realizare site web în Europa Centrală și de Est, are un nou design responsive pentru toate subsidiarele sale care activeaza online, dezvoltat in regie proprie.

Noul design responsive creează o experienta excelentă de navigare pentru toți utilizatorii, indiferent de terminalul folosit (desktop, laptop, tabletă sau smartphone), fiind o soluție infinit scalabilă. Acesta este compus dintr-un sistem flexibil de grid-uri și imagini, ce permit adaptarea rapidă a conținutului, în funcție de rezoluția display-ului utilizatorului.

„Arată foarte bine, este un site web de ultimă generație, ce duce Dianys Enterprises Holdings la nivelul la care merită să fie. Foarte profesionist!”, a declarat Ciobanu Laurentiu, Project Manager, Axa Traduceri, companie partenara cu Dianys Enterprises Holdings.

Dianys Enterprises Holdings realizare site web si creare magazin online a ales dezvoltarea unei interfațe grafice aerisite, vesele, ce scoate în evidență produsele comercializate din gama Dianys. Navigarea este rapidă, plăcută, echipa Dianys Enterprises Holdings folosind strategic culorile pentru a crește atenția utilizatorilor asupra unor zone-cheie. Noul design se pliază foarte bine cu funcționalitățile tehnice dezvoltate de Dianys pe platforma DianysCMS

„Pe lângă imaginea foarte proaspătă, cel mai mare avantaj este adaptabilitatea portalului pentru toate terminalele mobile. Design-ul responsive este cerința cea mai des întâlnită acum, iar DIANYS este pe calea de a-și crește vânzările online pe cele mai în vogă platforme, tablete și smartphone-uri.

La Dianys dezvoltăm majoritatea proiectelor folosind un design adaptiv, pentru a aduce magazinele partenere mai aproape de consumatorii lor, indiferent ce dispozitiv folosesc aceștia”, a adăugat Ciobanu DAN IONUT, CEO DIANYS.

Noul design al platformelor online Dianys este optimizat și pentru Retina Display și terminalele cu touch.