Traduceri acte auto Iasi

Traduceri acte auto Iasi – Traduceri legalizate Iaşi – in spatele Teatrului Luceafarul Iaşi

LIVRARE GRATUITA IN IASI pentru comenzile mai mari de 150 Lei

Traduceri acte auto IasiAvând angajaţi traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, Axa Traduceri acte auto Iasi vă garantează calitatea traducerilor, şi vă asigurăm că fiecare client va obţine traduceri de cea mai înalta calitate şi acurateţe. În aceste condiţii va garantăm de asemenea cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Servicii profesionale de Traduceri acte auto Iasi

LIVRARE GRATUITA IN IASI pentru comenzile de traduceri mai mari de 150 Lei

Biroul de traduceri Iasi AXA TRANSLATIONS – Traduceri acte auto Iasi vă oferă o gamă de servicii de traduceri autorizate pentru toate limbile de circulaţie internaţională. Vă oferim multiple servicii cum ar fi :

 • – Traduceri acte auto Iasi
 • – Traduceri legalizate Iaşi
 • – Apostilare/supralegalizare
 • – Vizare acte studii
 • – Interpretare
 • – Colaționare
 • – Declarații de valoare

Traduceri acte auto Iasi – Traduceri legalizate Iasi

Traducerea legalizată, este de fapt un serviciul de Traduceri acte auto Iasi (traducere cu ştampila şi semnătura traducătorului) legalizată de un notar public din România. Prin legalizarea traducerii, notarul public certifică faptul că ştampila şi semnătura traducătorului sunt autentice, şi faptul că acesta deţine o autorizaţie eliberată de Ministerul Justiţiei pentru limba tradusă.

Serviciile de Traduceri acte auto Iasi necesită legalizare la un notar public, atunci când documentele a căror traducere s-a realizat, sunt emise de instituţii ale statului român sau instituţiile publice altor ţări.

Exemple de acte pentru Traduceri acte auto Iasi:

 • certificat de naștere, certificat de deces, certificae de căsătorie, cartificat de celibat, carte de identitate, permis de conducere, etc.
 • certificat de înmatriculare, carte de identitate auto, contract vânzare-cumparare, etc.
 • acte emise de Registrul Comerțului, acte emise de Judecătorie, Tribunal, Curtea de Apel (senținte civile/penale, certificate, cereri, adrese, citații), acte juridice, etc.
 • acte de studii, diplomă, foaie matricolă, adeverință, etc.
 • acte eliberate de instituții publice: certificate, caziere, adeverințe, etc.

Apostile/Supralegalizari – Traduceri acte auto Iasi

Apostila se poate aplica pe actul original, copia legalizată sau pe traducerea legalizată. Documentul original, copia legalizată sau traducerea legalizată necesită apostilă atunci când doriţi că documetul sau traducerea dvs. să fie recunoscute pe plan internaţional.
Prin aplicarea apostilei pe actul original, copia legalizată sau traducerea legalizată, înţelegem aplicarea unei ştampile cu latura de 9 cm, ce conţine datele actului original, semnătura şi ştampila instituţiei care a aplicat apostila.

Indiferent ce tip de act se apostilează, acesta trebuie să fie emis de autorităţile din România.

Practic, prin apostilă, documentele dvs. vor fi recunoscute ca acte autentice în ţările care au semnat Convenţia de la Haga. Supralegalizarea este de fapt tot o apostilă, doar că aceasta este aplicată pe documentele care vor fi folosite în ţările care NU au semnat Convenţia de la Haga. Supralegalizarea se poate aplica la fel ca şi apostila pe actul original, copia legalizată cât şi pe traducerea legalizată.

Apostila şi supralegalizarea necesită mai multe demersuri către diferite instituţii din România, fiind un proces mai lung şi mult mai complex. AXA Traduceri acte auto Iasi înţelege faptul că timpul dvs. este foarte important şi lipsa informaţiilor necesare pentru parcurgerea acestor demersuri nu fac decât să vă deruteze și să pierdeți mai mult timp si resurse. De aceea, AXA Traduceri acte auto Iasi va stă la dispoziţie şi parcurge toate demersurile necesare pentru ca în final, dvs. să aveţi actul pregătit pentru următoarele demersuri pe care le veţi face în străinătate.

Vizarea actelor de studii – Traduceri acte auto Iasi

Vizarea actelor de studii este necesară în cazul în care doriți să apostilați/supralegalizați actul original sau traducerea legalizată. Fară aceste vize, actul dvs. nu se va putea apostila/supralegaliza.
Vizarea se poate face la:

 • » Inspectoratul Școlar Județean: acte de studii preuniversitare (diplomă de bacalaureat, foaia matricolă a anilor de studiu, atestate, certificate, etc.)
 • » Ministerul Învăţământului (București): actele de studii universitare (diplomă de licență, foaia matricolă a anilor de studii universitare, certificate, etc.)
Interpretariat – Traduceri acte auto Iasi

Doriti urgent un traducător autorizat pentru un simpozion, pentru o conferinţă internaţională, o întâlnire de afaceri, o declarație notarială sau audierea martorului/părții într-un proces? Apelaţi la agenţia noastră de traduceri autorizate. La noi veţi găsi întotdeauna traducătorul potrivit pentru dumneavoastră.

» Colaționare – Traduceri acte auto Iasi

Aveți nevoie de revizuirea unei traduceri? Nu sunteți sigur că traducerea dvs. este intradevar una de calitate? Traduceri acte auto Iasi vă stă la dispoziție cu serviciul de colaționare, pentru ca în final să fiți cu adevărat mulțumit de traducerea dvs.

Traduceri acte auto Iasi – cel mai bun raport calitate – preţ